Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Bevrijdingsfestival Oldambt zet traditie voort, ondanks locatieverandering

- advertentie -

Winschoten – Het Bevrijdingsfestival Oldambt, een jaarlijks evenement voor families, zal ook dit jaar plaatsvinden op 5 mei, zij het op een nieuwe locatie. De organisatie heeft aangekondigd dat het festival, ondanks financiële uitdagingen, doorgaat met een dag vol amusement en culturele viering.

- advertentie -

“Dit keer helaas niet in het mooie Maintebos omdat we niet genoeg financiële steun hebben gekregen,” aldus de organisatie van het festival. Ondanks deze tegenslag zal het festival dit jaar worden gehouden in en rond de Harbour Club aan de Havenkade West in Winschoten.

“Net als voorgaande jaren belooft het Bevrijdingsfestival Oldambt een scala aan activiteiten te bieden voor alle leeftijden.” laat de organisatie weten.

Een hoogtepunt voor de jongere bezoekers is het grote kinderplein met attracties zoals een zweefmolen en de Fluffels. Daarnaast zal de S.O.B. opnieuw aanwezig zijn met twee prachtige brandweerauto’s, terwijl stadsgids Koos Akkerman stadswandelingen gaat organiseren voor degenen die geïnteresseerd zijn in lokale geschiedenis en erfgoed.

Het festival zal ook een platform bieden voor belangrijke organisaties zoals Amnesty International en Regenboog Oldambt.

Livemuziek zal de hele dag door te horen zijn, met optredens van lokale talenten zoals De Click, Mart Eerens, The One & Only’s, Waan van de Dag, Planet Orange en Toosst. Daarnaast zullen foodtrucks zorgen voor een scala aan culinaire lekkernijen voor de festivalgangers.

Het Bevrijdingsfestival Oldambt nodigt iedereen uit om deel te nemen aan deze viering van vrijheid en gemeenschap. Het programma loopt van 13.30 uur tot 22.00 uur. Kom en sluit je aan bij dit prachtige evenement!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button