Cultuur

Grote belangstelling expositie OBS Futura

- advertentie -

Scheemda – Op donderdag 25 april was de expositie “Er was eens een ontdekkingsreiziger…” te zien op OBS Futura. Vanaf 13.30 uur waren ouders, grootouders en belangstellenden van harte welkom om te komen kijken.

- advertentie -

Onder grote belangstelling openden de kleuters van de groepen 1 en 2 de expositie met liedjes over dit thema. De afgelopen weken hebben zij gewerkt over Columbus, die in 1492 met zijn 3 schepen dacht in Indië te zijn aangekomen, maar met deze reis Amerika ontdekte. Een uitdagend thema voor de kleuters, mede door de prachtige boot (met speelhoeken) op het leerplein is het thema helemaal gaan leven.

De oudere leerlingen hebben ook laten zien wat ze hebben geleerd. De middenbouw over Marco Polo en de bovenbouw over Terra Ultima. Door o.a. het lezen van teksten, de lessen wereldoriëntatie, het schrijven van teksten, knutselen, het maken van een lapbook en proefjes doen is er veel geleerd, ontdekt en gedaan. Dit alles hebben de leerlingen vol trots laten zien.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button