Op stap

Fotoserie: Gezellige drukte tijdens Koningsmarkt in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Het was een vroege start voor velen die de beste plekjes wilden bemachtigen op de Koningsmarkt in Winschoten afgelopen zaterdag. Met een overvloed aan enthousiasme en handelswaar stroomden de straten al vroeg vol met verkopers en koopjesjagers.

- advertentie -

De sfeer was gezellig terwijl de markt langzaam tot leven kwam. Langs de kraampjes werd flink gehandeld en onderhandeld, waarbij velen goede zaken wisten te doen. Vooral de jongste deelnemers verdienden een leuke zakcent met hun eigenhandig opgezette verkoopstalletjes.

Naast de traditionele vrijmarkt was er een muzikale omlijsting die de sfeer alleen maar versterkte. Jonge muzikanten lieten hun talent horen en zorgden voor een aangename soundtrack terwijl bezoekers langs de kraampjes slenterden. Op het Marktplein klonken de tonen van livemuziek wat nog meer kleur gaf op deze feestelijke dag.

Foto’s: Sebastian Elzinga/ OldambtNu.nl

Foto’s: Dave & Jasmin Leeuwerik/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button