Op stap

Koningsdag Scheemda weer als vanouds gezellig

- advertentie -

Scheemda – In Scheemda was het afgelopen Koningsdag weer als vanouds gezellig. Mensen uit het dorp en omliggende gebieden kwamen bij elkaar om te genieten van de feestelijke sfeer en diverse activiteiten die werden georganiseerd.

- advertentie -

De dag begon met een vrijmarkt waar bezoekers konden snuffelen tussen de vele koopjes die te vinden waren. Kinderen vermaakten zich met verschillende spelletjes en activiteiten die speciaal voor hen waren opgezet.  Naast al het vertier waren er kraampjes aanwezig waar bezoekers konden genieten van eten en drinken.

Het evenement werd mogelijk gemaakt door de inzet van Stichting Bruisend Scheemda, die erin slaagde om een gevarieerd programma neer te zetten voor jong en oud.

“Koningsdag in Scheemda was een geslaagde dag vol gezelligheid en vermaak,” aldus een van de bezoekers.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button