Sport

Jeugdspeler VV BATO maakt overstap naar FC Groningen

- advertentie -

Winschoten/Groningen – Jeugdspeler Mik van Delden van VV BATO uit Winschoten maakt de overstap naar FC Groningen. Het jonge talent van BATO zal bij FC Groningen volgend seizoen uitkomen voor FC Groningen onder-12.

- advertentie -

Van Delden maakte al deel uit van ‘De Voorselectie’, een opleidingstraject van FC Groningen voor spelers jonger dan 11 jaar. Deze spelers blijven dan lid van hun eigen amateurclub en blijven daar ook trainen en hun wedstrijden spelen, waarbij ze daarnaast nog extra trainingen krijgen bij FC Groningen. Zo kunnen spelers in hun vertrouwde omgeving actief blijven en tegelijkertijd kennis maken met FC Groningen.

Een deel van de spelers uit ‘De Voorselectie’ is nu geselecteerd voor de jongste lichting van de opleiding van de Trots van het Noorden. In totaal zijn 20 jeugdspelers uit de regio geselecteerd om volgend seizoen voor het team uit te komen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button