Incidenten

Jongeman gaat zonder rijbewijs met auto naar rijles en wordt betrapt

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen vrijdag stuitte de Koninklijke Marechaussee tijdens een onopvallende GPT-patrouille (Grensoverschrijdend Politieteam) in Winschoten op een opmerkelijke verkeerssituatie. Een grijze auto parkeerde bij het station in Winschoten, waaruit een jongeman stapte en vervolgens naar een lesauto liep.

- advertentie -

Tot verbazing van de Marechaussee ging hij achter het stuur zitten van de lesauto, wat resulteerde in een staandehouding. De jongeman, die geen rijbewijs kon overhandigen, gaf aan dat hij al een half jaar rijles had gehad. Echter, zonder daadwerkelijk rijbewijs op zak was hij in overtreding. Het ontbreken van het vereiste document resulteerde in een bekeuring voor het rijden zonder rijbewijs.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button