Incidenten

Lek in waterleiding veroorzaakt problemen in de buurt van Otterlaan

- advertentie -

Winschoten – In de omgeving van de Otterlaan in Winschoten is wateroverlast door een lek in een waterleiding. Zo staat onder meer een pleintje onder water.

- advertentie -

Bij een aantal huishoudens is de waterdruk daardoor momenteel lager. Volgens Waterbedrijf Groningen wordt er gewerkt aan een oplossing. Monteurs proberen de problemen te verhelpen. Het water gaat eraf tijdens de werkzaamheden, voor omwonenden wordt een tank met water neergezet.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

“Vanwege een lekkage in de waterleiding is er tijdelijk geen of minder water. De reparatie is in volle gang. Als gevolg van deze werkzaamheden is er kans op troebel water uit de kraan. Troebel water is niet schadelijk voor de gezondheid. Als het water troebel is, kunt u het beste de kranen in huis even dichthouden. Na een half uur is het troebele water meestal wel uit de hoofdleidingen verdwenen. Onze excuses voor de overlast.” laat het waterbedrijf weten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button