Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Economie

Old Dutch een dag-café geopend aan de Carolieweg

- advertentie -

Winschoten – Met de opening van Café Old Dutch aan de Carolieweg heeft uitbater Henk van Dijke toch weer een beetje leven geblazen in het tanende horecabestand op en rond het Marktplein. Het is een dag-café geworden geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 10:00 uur. Voorafgaand aan de opening, de dag voor Koningsdag, moest er nog heel wat aan gebeuren.

- advertentie -

Zo heeft dit etablissement een nieuwe eikenvloer gekregen; verder is er een nieuwe drankenkast en een nieuwe keuken. Ook is het interieur helemaal opgefrist met nieuwe kleuren. Henk van Dijke: “Ik probeer met dit nieuwe café een gezellige Hollandse kroeg van te maken. Met veel ‘piratenmuziek’, maar ook met muziek uit de ’60-, 70- en 80’s.”

“Old Dutch wordt een uitgaansgelegenheid voor elk wat wils. Ik kies niet voor een bepaalde doelgroep. Maar ik weet zeker dat dit café een breed publiek zal aanspreken. Ook zal ik bij evenementen kleine lokale bands of artiesten contracteren”, zegt Henk.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button