Op stap

Fotoserie: Oosterburen vermaken zich op de Duitse Dag in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen dinsdag was Winschoten wederom het toneel van de Duitse Dag, georganiseerd door Zweep Events. Dit jaarlijkse evenement, dat meerdere keren per jaar wordt georganiseerd, trok een grote menigte naar het centrum van de Rozenstad.

- advertentie -

Naast de gebruikelijke deelnemers uit de lokale winkeliers- en horeca, bood de Duitse Dag een scala aan activiteiten en attracties voor bezoekers van alle leeftijden. Een van de hoogtepunten van de dag was de vlooienmarkt, waar koopjesjagers en verzamelaars hun hart konden ophalen aan een verscheidenheid aan curiosa en snuisterijen.

De braderie bracht een breed scala aan ambachtelijke producten en lekkernijen samen, terwijl verschillende vormen van entertainment het publiek vermaakten gedurende de dag.

1 mei wordt in Duitsland gevierd als de Dag van de Arbeid, een feestdag. Dit resulteerde in gesloten winkels over de grens, waardoor veel Duitse bezoekers naar Winschoten werden gelokt. De organisatoren kijken alvast uit naar de volgende editie van de Duitse Dag.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button