Sport

Crossfit Winschoten lanceert seniorenprogramma om fit en vitaal ouder te worden

- advertentie -

Winschoten – Crossfit Winschoten heeft een speciaal programma gelanceerd om senioren van 60 jaar en ouder te helpen fit en vitaal ouder te worden. Het programma, dat in november van start is gegaan, heeft al een grote groep enthousiaste deelnemers aangetrokken en wordt nu met succes uitgevoerd.

- advertentie -

Het seniorenprogramma van Crossfit Winschoten is ontworpen met als hoofddoel om senioren op een leuke en uitdagende manier fit te houden, met een focus op functionele bewegingen die relevant zijn voor het dagelijks leven. Sinds de lancering hebben al 15 senioren zich aangesloten bij het programma, en de resultaten die zij hebben bereikt zijn indrukwekkend te noemen.

Het programma verschilt van reguliere Crossfit doordat het specifiek is afgestemd op de behoeften en mogelijkheden van senioren. Met een nadruk op mobiliteit, stabiliteit, kracht en conditie, zorgen de gecertificeerde trainers ervoor dat elke deelnemer op zijn of haar eigen niveau kan deelnemen, met de nodige aandacht voor veiligheid en individuele vooruitgang.

De voordelen van senioren Crossfit zijn legio. Naast het verbeteren van de fysieke fitheid, draagt het programma bij aan het behoud van een gezond gewicht, versterkt het botten en spieren, verbetert het de balans en coördinatie, en stimuleert het het mentale welzijn door sociale interactie en zelfvertrouwen.

Het lesrooster voor senioren ziet er als volgt uit:

  • Dinsdag om 09:00 uur
  • Vrijdag om 10:30 uur
  • Maandag om 10:30 uur (bij voldoende interesse)

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Erik via e-mail: erik@crossfitwinschoten.nl of telefonisch via 0651537205.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button