Incidenten

Aanhouding bij verkeersongeval in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Donderdagavond heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden op de Oudewerfslaan in Winschoten, ter hoogte van de kruising met de Van Speykstraat. Twee voertuigen kwamen met elkaar in botsing, dit resulterend in een koprol van de witte auto.

- advertentie -

De hulpdiensten werden snel ter plaatse geroepen, inclusief de brandweer, maar hun inzet bleek niet nodig te zijn en werden door de meldkamer geannuleerd. De ambulancedienst heeft alle inzittenden onderzocht, niemand raakte gewond. De Oudewerfslaan is afgesloten voor afhandeling en onderzoek.

De politie heeft één bestuurder aangehouden. Volgens de woordvoerder van de politie bleek bij een eerste alcoholcontrole dat deze bestuurder mogelijk alcohol had genuttigd. Verdere onderzoeken zullen plaatsvinden op het politiebureau waar een uitgebreider ademanalyseapparaat staat.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button