Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

RUN Winschoten zoekt naar enthousiaste vrijwilligers

- advertentie -
Winschoten – De RUN trekt ieder jaar duizenden toeschouwers. Om alles in goede banen te leiden is de organisatie op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die van de RUN 2024 een onvergetelijke editie willen maken!

- advertentie -
“We zoeken vrijwilligers voor verschillende commissies, waaronder Parcours en Verbindingen, erkeersbegeleiding, Verzorging en Veiligheid. Op onze website lees je meer over onze commissies.” laten ze weten.

Lijkt het je leuk om vrijwilliger te worden bij het grootste sportevenement van Oost-Groningen? Meld je dan nu aan via deze website.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button