Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

F2DC Airlines neemt je mee op een magische dansreis over de wereld!

- advertentie -

Winschoten – Stap aan boord van F2DC Airlines en laat je betoveren door een reis vol dans, emotie en avontuur! Na het ongeëvenaarde succes van de vorige sensationele show “Elements” kan F2DC niet wachten om je opnieuw te verwelkomen voor een gloednieuwe en onvergetelijke ervaring.

- advertentie -

Dit jaar hebben ze besloten om niet één, maar twee spectaculaire shows te presenteren! Bereid je voor op een avontuurlijke reis naar ’s werelds meest bruisende steden, waar ze halt houden om te genieten van de meest energieke, emotionele, romantische en grappige dansen, uitgevoerd door meer dan honderd getalenteerde dansers van alle leeftijden.

Van de levendige straten van New York tot de betoverende sfeer van Parijs, onze dansers zullen je meenemen op een betoverende reis door de wereld van de dans. Elk optreden is doordrenkt met de unieke cultuur en charme van de bestemming, waardoor je jezelf ondergedompeld voelt in de magie van de locatie.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Dus waar wacht je nog op? Bereid je voor op opstijgen en laat je meevoeren door de lucht terwijl we je van de ene adembenemende locatie naar de andere brengen. Come Fly With Us en beleef een danservaring die je nog lang zal bijblijven!

Mis deze unieke kans niet om de wereld rond te reizen zonder het theater te verlaten! Kaarten voor onze avondshow vliegen de deur uit, maar gelukkig zijn er nog kaarten beschikbaar voor de middagshow. Wees er snel bij en bestel je (vlieg)tickets via indeklinker.nl om er bij te zijn!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button