Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Cultuur

“All you need is…” Christelijke Muziekvereniging Prins Hendrik te Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Het is weer die tijd van het jaar waarop de Christelijke Muziekvereniging Prins Hendrik uit Scheemda haar jaarlijkse verenigingsconcert organiseert. Op zaterdag 25 mei 2024 staat de Eextahal volledig in het teken van “All You Need is Love”, een thema dat belooft het publiek mee te nemen op een muzikale reis vol liefde en nostalgie.

- advertentie -

Onder de bekwame leiding van dirigenten Gosse Reijenga (orkest) en Harold de Vries (malletband), zullen de muzikanten van Prins Hendrik een gevarieerd programma ten gehore brengen. Het concert biedt een harmonieuze afwisseling tussen het orkest en de malletband, waarbij de twirlsters de avond zullen opluisteren met sprankelende shows en dansoptredens. Het programma is veelzijdig en verrassend, met klassiekers van artiesten zoals Adele, Edith Piaf, Golden Earring en uiteraard The Beatles.

Tijdens de pauze kunnen bezoekers genieten van een drankje en meedoen aan de loterij met fantastische prijzen. Het is de perfecte gelegenheid om bij te praten met vrienden en familie terwijl u geniet van de gezellige sfeer.

Kortom, een avond om naar uit te kijken. Neem vooral uw vrienden en familie mee, want …”niemand mag met het concert van CMV Prins Hendrik alleen zijn…”. We zien u graag op 25 mei!

Praktische informatie:
– Locatie: Eextahal, Plantsoenlaan 19, Scheemda
– Opening zaal: 19:00 uur
– Aanvang concert: 19:30 uur
– Entree: €7,50 voor volwassenen, €5,- voor kinderen tot 12 jaar
Voorverkoop: Roggeveld Fietsen, Poststraat 6, Scheemda

Mis deze avond vol liefde en muziek niet en zorg dat u erbij bent op 25 mei. Het wordt een onvergetelijk evenement dat u absoluut niet wilt missen! We kijken ernaar uit om u te verwelkomen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button