Incidenten

Twee gewonden bij ongeval op N367: motorrijder te water na botsing met busje

- advertentie -

Winschoten – Woensdagavond rond 21.50 uur is een motorrijder te water geraakt na een botsing met een busje op de N367 bij Winschoten. Na het ongeval ontstond de vrees dat er meerdere personen te water waren geraakt, wat leidde tot een grootschalige uitruk van de brandweer.

- advertentie -

De brandweerposten Winschoten, Finsterwolde, Delfzijl en Groningen (stad) werden gealarmeerd en met spoed naar de plaats van het ongeval gestuurd. Gelukkig bleek hun inzet uiteindelijk niet nodig en konden zij weer terugkeren naar hun kazernes.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

De exacte toedracht van het ongeval is nog onduidelijk. Ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft de betrokkenen onderzocht. De bestuurder van de motor en een bijrijder werden naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van de bestelauto kwam met de schrik vrij.

Berger Fruitema werd opgeroepen om de beschadigde voertuigen af te slepen. De politie is een onderzoek gestart om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button