Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

Avond4Daagse Winschoten opent inschrijving voor 76e editie

- advertentie -

Winschoten – De Avond4Daagse in Winschoten, de grootste van het Noorden, is dit jaar van dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 juni. Het evenement is dan toe aan zijn 76ste editie. De organisatie isvoor de 56e keer in handen van Speeltuinvereniging Bovenburen.

- advertentie -

Deelnemers kunnen kiezen uit routes van 5, 10 en 15 kilometer. Kleuters vanaf 4 jaar en jeugd t/m 8 jaar mag de 5 kilometer lopen evenals 60+ers of wandelaars met een beperking. Vanaf 9 jaar is de afstand 10 kilometer. Eventuele uitzonderingen zijn in overleg met de Avond4Daagse commissie.

Inschrijven
Inschrijving voor zowel groepen als individuele wandelaars is op dinsdag 28 en woensdag 29 mei van 14.00 – 19.00 uur in het verenigingsgebouw SV Bovenburen, Tromplaan 86. Individuelen kunnen ook (nog) op dinsdag 4 juni vanaf 17.30 uur inschrijven.

Voor het inschrijven heeft u de volgende gegevens nodig: naam van de groep, adres en telefoonnummer contactpersoon, namen deelnemers en medaillenummers. De kosten zijn €6,- met medaille en €4,- zonder medaille per persoon. Dit kan contant of per pin, waarbij de voorkeur uitgaat naar pinnen.

Bij inschrijving na 29 mei is de meerprijs € 1,- per persoon en alleen contante betaling.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button