Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Ongewenste vreemdeling voor de vierde keer betrapt voor rijden zonder rijbewijs

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen vrijdag heeft het Grensoverschrijdend Politieteam (GPT) tijdens een routinepatrouille in de grensregio een Nederlandse automobilist aan de kant gezet. Bij de controle bleek de bestuurder voor de vierde keer zonder geldig rijbewijs te rijden.

- advertentie -

“In samenspraak met de officier van justitie is de auto van de man in beslag genomen en kreeg hij een boete voor het herhaaldelijk rijden zonder rijbewijs.” meldt de Koninklijke Marechaussee op social media.

Foto: Instagram (marechaussee_noord)

Tijdens de doorzoeking van het voertuig werd ook een bus pepperspray ter grootte van een brandblusser aangetroffen. Dit verboden wapen is eveneens in beslag genomen en leverde de bestuurder een extra boete op.

Verder onderzoek wees uit dat de man geregistreerd staat als een ongewenst vreemdeling. Hij werd ter plekke aangehouden. De Koninklijke Marechaussee leidt momenteel het onderzoek naar zijn verdere verblijf in Nederland en eventuele bijkomende strafbare feiten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button