Economie

Kapsalon Harma al 40 jaar in Oostwold en dat al 3 generaties lang

- advertentie -

Oostwold – Drie generaties lang bestaat kapsalon Harma in Oostwold en dat wordt op 13 juni groots gevierd. Dan wordt het 40-jarig bestaan herdacht dat Harma Noordermeer destijds met haar man een kleine winkel kochten aan de Hunningaweg 33 in Oostwold.

- advertentie -

De winkel was toen een klein dorpszaakje, waar de heer Wezeman visspullen etc. verkocht en met oud-en-nieuw vuurwerk. Achter deze winkel was ook nog een smederij gevestigd.

Moderne kapsalon
Nu 40 jaar later staat er nog steeds een mooie moderne kapsalon voor dames, heren en kinderen en heel bijzonder is dat deze gerund wordt door drie generaties met nog aan het ‘hoofd’ Harma. Met dochter Regina,  met inmiddels ook met haar dochter Lara, en een vast gediende Janine, die hier ook al weer 18 jaar werkt.

Ook hebben ze nog een vestiging in Finsterwolde, waar ze om toerbeurt werken. Het mooie van deze kapsalon is, is dat het een nog salon is waar ze alle technieken binnen het moderne kappersvak verstaan, onder andere door trainingen te volgen en natuurlijk door de verjonging van het personeel.

Verhalen
Toch blijft het een echte dorpskapper, temeer omdat iedereen, iedereen kent.  Harma is door de verhalen van haar klanten helemaal op de hoogte van het reilen en zeilen in het dorp.

Hierdoor is ze ook nog actief in het bestuur van dorpsbelangen Oostwold. Ze weet heel goed wat er leeft en speelt in het dorp. Ook was ze heel nauw betrokken bij het behoud van MFC De Hardenberg te Finsterwolde.

- advertentie -

Op 13 juni wordt het 40 jarig jubileum gevierd in de kapsalon in Oostwold van 16:00 tot 19:00 uur. Vaste klanten en mensen die Harma en de andere kapsters anderszins kennen en blij zijn met hun kapsalon, zijn dan van harte welkom.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button