Economie

Computerservice Veendam opent nieuwe vestiging in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Computerservice Veendam, een al 10-jaar vertrouwde naam in ICT-dienstverlening in Veendam, breidt haar bereik uit met de opening van een nieuwe vestiging in Winschoten op 18 mei 2024. Deze uitbreiding is volgens de eigenaren Hans Piersma (vader) en Richard Piersma (zoon) gericht op het beter bedienen van particuliere klanten en het MKB in Oost-Groningen met hoogwaardige en toegankelijke services.

- advertentie -

Met de nieuwe vestiging in Winschoten wil Computerservice Winschoten dichter bij haar klanten staan en directe ondersteuning bieden aan individuen en bedrijven in de regio. Of het nu gaat om computerreparaties, netwerkinstallaties, of advies op maat, het deskundige team staat klaar om te helpen.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

“De opening van onze vestiging in Winschoten is een uitdagende stap voor ons bedrijf die nu al zeer goed aanvoelt vanwege de goede sfeer in het centrum”, zegt Richard. “We streven ernaar om computerproblemen servicegericht op te lossen voor zowel particulieren als het MKB. Met deze nieuwe locatie kunnen we een nog snellere en efficiëntere service leveren aan onze klanten in Oost-Groningen”, vult Hans aan.

De nieuwe vestiging zal een breed scala aan diensten aanbieden, waaronder: Reparatie en onderhoud van computers en laptops, installatie van netwerken en WiFi-oplossingen, hulp-op-afstand, hulp—aan-huis, dataherstel en back-up-oplossingen, op maat bouwen van hoogwaardige Game PC’s en advies op maat voor particulieren en bedrijven.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Opening
Om de opening te vieren, biedt Computerservice Winschoten speciale openingsaanbiedingen en kortingen aan voor nieuwe klanten in Winschoten. Het team kijkt ernaar uit om de lokale gemeenschap te verwelkomen en te voorzien van betrouwbare ondersteuning.

- advertentie - 

De nieuwe vestiging van Computerservice Winschoten bevindt zich aan de Venne 107-C in Winschoten en zal op 18 mei 2024 vanaf 12:00 uur geopend zijn voor het publiek. Voor meer informatie over de aangeboden diensten en openingstijden kunt u terecht op de website van Computerservice Winschoten of contact opnemen via telefoonnummer 0597-785905.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Met deze uitbreiding bevestigt Computerservice Winschoten haar toewijding om klanten te helpen met al hun IT-behoeften en om een waardevolle partner te zijn voor de groeiende gemeenschap van Winschoten en omgeving.

Foto: OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button