Op stap

Zondag 26 mei: Dag van het Park!

- advertentie -

Winschoten – Van 13.00-17.00 uur vindt in het Stadspark van Winschoten de Dag van het Park plaats. Het evenement is gratis toegankelijk en er is voor alle generaties iets te doen, zien, horen en beleven.

- advertentie -

Wil jij je alvast goed voorbereiden op het evenement? Op de website www.dagvhpark.nl vind je alle informatie over het evenement. Ook kan je hier de plattegrond van het evenement downloaden waardoor je precies weet wie waar staat. Liever de plattegrond fysiek in je handen tijdens het evenement? Ook dat is geen probleem, langs de route staan 5 zuilen waarin je de plattegrond mee kan pakken.

Record
Maar liefst 65 onderdelen vind je als bezoeker op je pad wanneer je door het prachtige Stadspark van Winschoten struint. Dit zijn er 27 meer dan in 2023, een absoluut record. Aan weerszijden van Bovenburen wordt het park gebruikt om de bezoeker te vermaken en te informeren. Demonstraties, clinics, workshops, optredens, informatieverstrekking, spelletjes, attracties: je kan je hart ophalen.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl (archief)

Voor alle generaties
Kinderen, ouders en grootouders. Er is voor ieder wat wils op het evenement. Dat maakt het een unieke kans om met de hele familie naar dit leuke evenement te komen. Kom je met kinderen? Zorg er dan voor dat je om 16.00 uur nog in het park bent voor het één uur durende optreden van Kidz-DJ. Daarvoor is het al de beurt geweest aan Alloway. Zij zullen twee keer een uur lang een spetterende show weg gaan geven.

(lees verder onder de foto)

- advertentie -
Foto: OldambtNu.nl (archief)

Parkeren
De beste mogelijkheden om te parkeren zijn de parkeerplaats aan de Bovenburen bij Nico Jager of de parkeerplaats aan de Hoorntjesweg bij Tennishal Winschoten.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button