Incidenten

Bestuurster vlucht na crash tegen geparkeerde auto

- advertentie -

Winschoten – Op Tweede Pinksterdag, rond 06:00 uur, heeft een zwarte auto een geparkeerde Mini aangereden op de Multatulistraat in Winschoten. De zwarte auto reed vanaf de Constantijn Huygenslaan en botste vervolgens frontaal op de Mini. Beide voertuigen zijn daarbij in verschillende tuinen tot stilstand gekomen.

- advertentie -

Volgens een ooggetuige, die contact opnam met 112Groningen.nl, is de bestuurder van de zwarte auto, een vrouw, na het ongeval te voet gevlucht. Opmerkelijk is dat de vrouw eerst haar auto op slot deed voordat ze vertrok.

(lees verder onder de foto)

Foto: 112Groningen.nl

De politie is inmiddels een onderzoek gestart naar het incident. De vrouw staat duidelijk op camerabeelden van een deurbelcamera in de buurt en wordt dringend verzocht zich bij de politie te melden als ze dit nog niet heeft gedaan.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button