Op stap

Sterren op het Marktplein een succesfeest: de regenbui had wel weg mogen blijven

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zondagavond was er een te gek feestje op het Marktplein met de tweede editie ‘Sterren op het Marktplein’. Jong en oud hadden er zin in, want het publiek was op tijd aanwezig en de artiesten hadden het er ook naar hun zin. De ene na de andere meezinger schalde over het plein en er werd ook luidkeels meegezongen.

- advertentie -

Jammer dat er halverwege de avond een bui kwam overzetten. Veel mensen gingen weg of zochten elders een schuilplek bij een van de kroegen.

Vanwege de weersomstandigheden heeft de organisatie kunnen schakelen door de kroegen open te gooien en tussendoor daar het feest verder te laten voortzetten. Toen het weer droog was kwamen de bezoekers in grote aantallen weer terug naar het plein.

“Ongelofelijk gaaf was dat, hoe iedereen terug kwam en uiteindelijk aan het einde van het feest ook de diehards het feestje voort zette tijdens de plensbuien tijdens het optreden van Henk Wijngaard.” aldus de organisatie.

Goed verlopen
Vorig jaar was de eerste editie, uit deze editie had de organisatie verbeterpunten gehaald, waaronder meer toiletten. Dat was bij deze editie goed geregeld. Genoeg dixies in de hoeken van het plein opgesteld, zodat er geen lange wachtrijen zijn ontstaan. Ook qua ongeregeldheden is het allemaal goed verlopen.

Op een groot podium hebben bekende artiesten zoals Henk Wijngaard, Frank van Etten, Jaman, Helemaal Hollands, Dikdakkers en Martin Zemering opgetreden. Ook DJ Cortizo en DJ Nieck hebben met hun te gekke show het plein op zijn kop gezet.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button