Incidenten

Udesweg Winschoten afgesloten wegens sporenonderzoek na ongeval

- advertentie -

Winschoten – Dinsdagmiddag vond er een ernstig ongeval plaats op de Udesweg tussen Zuiderveen en Amstelstraat, waarbij drie voertuigen betrokken waren. Als gevolg van het ongeval werd de weg urenlang afgesloten voor verkeer.

- advertentie -

Bij het incident raakten twee personen gewond, van wie één ernstig. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en hebben de gewonden naar het ziekenhuis overgebracht. De toestand van de ernstig gewonde persoon is momenteel nog onbekend.

Wegens de ernst van het ongeval heeft de politie uitgebreid onderzoek verricht op de plaats van het incident. Dit onderzoek duurde enkele uren, waarbij de Udesweg volledig afgesloten bleef voor al het verkeer. De politie heeft nog geen informatie vrijgegeven over de mogelijke oorzaak van het ongeval.

Lees meer: Twee gewonden bij ernstig ongeval op de Udesweg

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button