Incidenten

Twee gewonden bij ernstig ongeval op de Udesweg

- advertentie -

Winschoten – Dinsdagmiddag werden de hulpdiensten rond 14.45 uur opgeroepen voor een verkeersongeval op de Udensweg in Winschoten. Volgens de woordvoerder van de politie kwamen hierbij drie personenauto’s met elkaar in botsing, waarna 2 auto’s tegen een boom tot stilstand kwamen.

- advertentie -

In elk van de betrokken auto’s zat slechts één persoon. Alle drie de bestuurders zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel. Twee van hen zijn naar het ziekenhuis overgebracht, waarbij één slachtoffer ernstige verwondingen heeft opgelopen. Het mobiel medisch team (MMT) kwam met een helikopter naar de plek van het ongeval om assistentie te verlenen.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

De brandweer was eveneens ter plaatse om hulp te bieden. De derde bestuurder raakte niet gewond, maar is wel meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Dit is een standaardprocedure bij ernstige ongevallen.

De Udensweg is momenteel afgesloten voor verder onderzoek en berging van de voertuigen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button