Op stap

Zaterdag: Garagesale Scheemda en Heiligerlee

- advertentie -

Scheemda/Heiligerlee, 25 mei 2024 – Het is weer tijd om je koopjesjacht-schoenen aan te trekken! Op zaterdag 25 mei 2024 van 09.00 tot 15.00 uur worden de Garagesale Scheemda en Garagesale Heiligerlee gezamenlijk georganiseerd, een evenement dat je niet wilt missen.

- advertentie -

Na het succes van de voorgaande edities, is dit jaar de verwachting nog groter. Met tientallen deelnemende verkopers in beide dorpen, biedt de garagesale een unieke kans om te snuffelen tussen tweedehands schatten, vintage vondsten, speelgoed, kleding, boeken en nog veel meer.

Definitieve Deelnemerslijsten en Routekaart
Vandaag zijn de definitieve deelnemerslijsten en de digitale routekaart beschikbaar gesteld op de Facebookpagina’s van “Garagesale Scheemda” en “Garagesale Heiligerlee“. Deze routekaart helpt je om efficiënt je weg te vinden langs alle deelnemende locaties, zodat je geen enkele deal mist.

Bekijk de digitale routekaart hier: Garagesale Routekaart

Vragen of Meer Informatie?

  • Voor vragen over Garagesale Scheemda kun je contact opnemen met Linda Steenhuis via 0630447211 of garagesalescheemda@hotmail.com.
  • Voor vragen over Garagesale Heiligerlee kun je contact opnemen met Saskia Koning via 0653569666.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button