Economie

Handelsonderneming Roelfsema trotse hoofdsponsor van ’t Nibbeltje in Midwolda

- advertentie -

Midwolda/ Onstwedde – Jan Roelfsema, eigenaar van Handelsonderneming Roelfsema, is dit jaar de trotse hoofdsponsor van ’t Nibbeltje, een jaarlijks festival dat inmiddels is uitgegroeid tot een grootschalig evenement in Midwolda. Dit jaar viert het feestteam zijn 8e editie, en met de steun van Roelfsema belooft het een bijzonder spektakel te worden.

- advertentie -

’t Nibbeltje begon bescheiden in een boerenschuur, maar is inmiddels uitgegroeid tot een populair festival dat plaatsvindt op een weiland in Midwolda. De steun van sponsors is cruciaal voor het succes van dergelijke evenementen, en dit jaar speelt de 27-jarige Jan Roelfsema uit Blijham een sleutelrol als hoofdsponsor. Met zijn bedrijf, dat voornamelijk handelt in heftrucks, draagt hij bij aan de continuïteit en groei van het festival.

(lees verder onder de foto)

Een inspirerende ondernemer
Jan Roelfsema startte zijn onderneming in 2020, maar kreeg twee jaar later te maken met een tegenslag. Na een ernstig auto-ongeluk waarbij hij zijn nek, sleutelbeen en schouderblad brak en een dwarslaesie opliep, werd hem verteld dat hij nooit meer zou kunnen lopen.

Ondanks deze uitdagingen bleef Jan positief en vastberaden om zijn dromen na te jagen. “De eerste jaren waren zwaar, maar je moet door,” zegt hij met een glimlach.

- advertentie -

Zijn bedrijf, Handelsonderneming Roelfsema, richt zich op de verkoop van hoogwaardige gebruikte heftrucks, voornamelijk afkomstig van vaste afnemers en ex-lease apparaten. “Onze missie is eenvoudig maar krachtig: het leveren van uitstekende service en het verstrekken van hoogwaardige gebruikte heftrucks die voldoen aan de specifieke eisen van onze gewaardeerde klanten,” vertelt Jan trots.

- advertentie - 

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Hoogwaardige service en kwaliteit
Roelfsema’s onderneming biedt een breed scala aan heftrucks, variërend van 1 tot 6 ton. Naast in- en verkoop biedt het bedrijf ook reparaties, onderhoud en verhuur aan. Met een eigen vrachtwagen haalt het bedrijf heftrucks op bij klanten, die desgewenst een leenheftruck kunnen krijgen als tijdelijke vervanging.

Jan staat altijd achter zijn product en zorgt ervoor dat elke heftruck jaarlijks wordt gekeurd.

Klanten kunnen langskomen op afspraak, en deze week wordt een gloednieuwe website gelanceerd waar het volledige aanbod te zien is. Jan is ook te bereiken via 06 25 33 88 51 en info@handelsondernemingroelfsema.nl. “We hebben altijd diverse heftrucks op voorraad, meestal tussen de 15 en 20 stuks,” zegt Jan.

Verbonden met ’t Nibbeltje
Jan Roelfsema heeft een lange geschiedenis met de organisatie van ’t Nibbeltje, die bestaat uit een hechte vriendengroep. “We gingen altijd naar het schuurfeest, en ik ken de organisatie al jaren. Toen ze op zoek waren naar sponsors, zei ik lachend: ‘Ik wil jullie wel sponsoren, maar dan wel als hoofdsponsor’,” vertelt Jan.

Met de steun de sponsoren kan ’t Nibbeltje in Midwolda blijven groeien. Meer informatie en kaartverkoop: www.nibbeltje.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button