Cultuur

Fotoserie: Muzikale reis vol liefde bij jaarlijkse verenigingsconcert van Prins Hendrik Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Afgelopen zaterdagavond vond in de Eextahal te Scheemda het jaarlijkse verenigingsconcert van de Christelijke Muziekvereniging Prins Hendrik plaats. Dit jaar stond de avond geheel in het teken van “All You Need is Love”, waarbij het publiek werd meegenomen op een muzikale reis vol liefde en nostalgie.

- advertentie -

Onder de bekwame leiding van dirigenten Gosse Reijenga (orkest) en Harold de Vries (malletband) presenteerden de muzikanten van Prins Hendrik een gevarieerd programma. De avond bood een harmonieuze afwisseling tussen het orkest en de malletband, waarbij de twirlsters het publiek verrasten met sprankelende shows en dansoptredens.

Veelzijdig
Het programma was veelzijdig en verrassend, met klassiekers van wereldberoemde artiesten zoals Adele, Edith Piaf, Golden Earring en natuurlijk The Beatles. De muzikale prestaties werden afgewisseld met optredens van de twirlsters, wat zorgde voor een dynamische en meeslepende avond.

Tijdens het concert werden meerdere jubilarissen geëerd. Yvonne Brinkman, Syrin Gremmer en Alisa Wessels werden gehuldigd voor hun 12,5 jaar lidmaatschap bij de twirl, terwijl Sjoukje Heikens en Joost van der Graaf een speldje ontvingen ter ere van hun 25-jarig muzikantschap.

De Eextahal bood wederom een perfecte setting voor dit muzikale evenement, waar zowel muzikanten als bezoekers zichtbaar genoten van de avond. Het jaarlijkse concert van Muziekvereniging Prins Hendrik Scheemda bleek wederom een groot succes.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button