Op stap

Zaterdag 1 juni boekenmarkt in Oostwold

- advertentie -

Oostwold – Voor de tiende keer wordt bij de protestantse kerk in Oostwold een boekenmarkt georganiseerd. In en rond ‘Ons Gebouw’ (Goldhoorn 6) zal een uitgebreid aanbod aan boeken uitgestald staan voor liefhebbers. Of je nu houdt van romans, thrillers, non-fictie of kinderboeken, er is voor ieder wat wils.

- advertentie -

De markt biedt niet alleen boeken, maar ook een gevarieerde selectie van lp’s, cd’s, dvd’s, strips, tijdschriften, bordspellen, puzzels en speelgoed.

De boekenmarkt is een perfecte gelegenheid voor jong en oud om te snuffelen tussen de schatten, op zoek naar dat ene boek, die speciale lp of een leuk spel voor een regenachtige dag. Bezoekers kunnen genieten van de gemoedelijke sfeer en de kans om unieke vondsten te doen.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Mocht u honger krijgen van al dat kijken en kopen, dan kunt u terecht bij de eetkraam voor een kop huisgemaakte soep of een punt heerlijke zelfgebakken taart, geserveerd met een kop koffie of thee.

De opbrengst van de markt is bestemd voor het onderhoud van de gebouwen van de protestantse kerk. Door een bezoek aan de boekenmarkt steunt u dus direct een goed doel en helpt u bij het behoud van deze waardevolle gemeenschapsruimte.

- advertentie -

Iedereen is van harte welkom op 1 juni van 10.00 tot 16.00 uur bij Ons Gebouw, Goldhoorn 6. Mis het niet.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button