Algemeen

Kinderopvang Oldambt viert 25-jarig jubileum op zaterdag 1 juni

- advertentie -

Scheemda – Kinderopvang Oldambt opende 25 jaar geleden haar eerste locatie onder de naam Kinderopvang de Kaboutertjes in Winschoten.

- advertentie -

Al snel ontgroeide ze hun eerste pand en verhuisde naar Scheemda, inmiddels zijn er meerdere locaties in Winschoten, Scheemda en Oostwold waar Kinderopvang Oldambt vijf dagen per week van 6.30 tot 18.30 uur kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar op een professionele, kwalitatieve manier flexibele opvang biedt met oog voor ieder kind.

In al die jaren heeft Kinderopvang Oldambt zorg mogen dragen voor heel veel kinderen binnen het Oldambt, inmiddels zijn er al kinderen op de opvang waarvan de ouders zelf ooit als kind op de kinderopvang hebben gezeten.

Een 25 jarig jubileum vraagt om een feestje en dat vieren zij graag met iedereen die daarbij aanwezig wil zijn op zaterdag 1 juni tussen 11 en 14 uur op Anemoonstraat 1 te Scheemda.

Voor kinderen zullen er allerlei leuke activiteiten zijn en uiteraard hoort iets lekkers er ook bij.

Kinderopvang Oldambt kijkt uit naar uw komst op zaterdag 1 juni en daarnaast naar nog heel veel jaren waarin ze zorg mogen dragen voor de opvang van kinderen binnen het Oldambt, want kinderen een gezellige, veilige, educatieve, professionele en kwalitatieve omgeving bieden is datgene wat ze iedere dag met heel veel plezier doen samen met het hele team.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button