Algemeen

Uitvaartcentrum Oost Groningen organiseert open middag

- advertentie -

Winschoten – Bent u benieuwd naar hoe een uitvaartcentrum en crematorium van binnen eruitziet en wat er allemaal bij komt kijken? Uitvaartcentrum Oost Groningen nodigt u van harte uit voor een open middag op zaterdag 22 juni 2024.

- advertentie -

Van 13.00 uur tot 16.30 uur staan de deuren van het uitvaartcentrum aan de Acacialaan 61 in Winschoten open voor iedereen die nieuwsgierig is naar de verschillende ruimtes en de vele mogelijkheden die het rouwcentrum biedt rondom een uitvaart.

Tijdens deze middag kunt u op uw gemak ons uitvaartcentrum verkennen en kennismaken. Ontdek hoe wij een serene en respectvolle omgeving creëren voor afscheid nemen, en hoe we inspelen op de wensen van nabestaanden.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Onze deskundige en vriendelijke medewerkers zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Of u nu meer wilt weten over de praktische kant van een uitvaart of geïnteresseerd bent in de persoonlijke benadering die wij hanteren, wij staan klaar om u te informeren en te ondersteunen.

Iedereen is van harte welkom op deze informatieve middag. Kom langs en ervaar zelf de rust en professionaliteit van Uitvaartcentrum Oost Groningen.

- advertentie -

Wij hopen u op 22 juni te mogen verwelkomen.

- advertentie - 

Uitvaartcentrum Oost Groningen
Acacialaan 61, Winschoten
Datum: zaterdag 22 juni 2024
Tijd: 13.00 – 16.30 uur

Foto: ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button