Economie

Mooi begin voor startende ondernemer Luciano met zijn Glazenwasbedrijf Clearview Luu

- advertentie -

Winschoten – Het Winschoter glazenwasbedrijf Clearview Luu heeft een mooie klus binnengesleept op vakantiepark Emslandermeer in Vlagtwedde. De 32-jarige eigenaar Luciano Ploeger is dolblij met deze opdracht. “Ik ben in april begonnen met mijn bedrijf. Nadat de bus was ingericht, kon ik op pad. Ik had nooit gedacht dat ik binnen één maand al zo’n grote opdracht zou krijgen,” zegt hij trots.

- advertentie -

Met zijn bedrijf Clearview Luu biedt Luciano niet alleen glazenwasdiensten aan, maar ook het reinigen van kozijnen, zonnepanelen, boeidelen en gevels. Het gaat om ruim honderd vakantiewoningen.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

“Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van ramen, kozijnen, zonnepanelen, dakgoten en gevels met behulp van geavanceerde telescoopbewassingstechnieken en zuiver osmosewater,” legt Luciano uit. Clearview Luu biedt professionele reinigingsdiensten aan zowel bedrijven als particulieren in en rondom Winschoten.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

“Of u nu een bedrijfseigenaar bent die de uitstraling van zijn pand wil verbeteren of een huiseigenaar die op zoek is naar een glasheldere oplossing voor schone ramen, wij hebben de expertise en de middelen om aan uw behoeften te voldoen.” zegt Luciano

- advertentie -

Contact
Het bedrijf, gevestigd in Winschoten, is bereikbaar via info@clearviewluu.nl, telefonisch op 06-27273848, en via de website www.clearviewluu.nl.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button