Sport

Korwi E1 op weg naar ongeslagen kampioenschap na overwinning op AVO Assen

- advertentie -

Winschoten/ Assen – Afgelopen zaterdag stond voor Korwi E1 een cruciale wedstrijd op het programma. De jonge korfballers speelden tegen AVO Assen voor het kampioenschap. De spanning was te snijden in de eerste helft, maar het team wist met een kleine voorsprong van 8-5 de rust in te gaan.

- advertentie -

In de tweede helft toonde Korwi E1 hun ware kracht. Het team speelde overtuigend en voerde de druk op AVO Assen op. Deze strategie wierp zijn vruchten af, en uiteindelijk won Korwi E1 met een indrukwekkende score van 14-6.

Met deze overwinning is Korwi E1 een stap dichter bij het ongeslagen kampioenschap. Volgende week spelen de E-ers hun laatste wedstrijd van het seizoen tegen WSS in Oude Pekela. Bij winst zullen ze het seizoen afsluiten als ongeslagen kampioen.

De spanning voor de laatste wedstrijd is groot, maar het vertrouwen binnen het team is hoog. Fans en familieleden kijken reikhalzend uit naar de ontknoping van dit succesvolle seizoen.

Jouw (sport)nieuws ook op OldambtNu.nl? Mail naar pers-berichten@oldambtnu.nl.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button