Sport

WVV 023 pakt de beker en heeft kans op de dubbel!

- advertentie -

Winschoten – Het jeugdteam WVV 023 heeft afgelopen zaterdag 1 juni de bekerfinale van het district Noord/Oost gewonnen. In een overtuigende finale werd Olympia uit Hasselt met een overtuigende 1-5 verslagen. Na negentig minuten spelen barstte het feest los voor de spelers, staf en meegereisde supporters.

- advertentie -

De festiviteiten begonnen met een gezellige samenkomst in Hollandscheveld, waar de overwinning uitgebreid werd gevierd. Later op de avond volgde de prachtige busreis terug naar Winschoten, waar het feest onverminderd doorging.

Het succesverhaal van WVV 023 houdt hier mogelijk niet op. Het team staat namelijk op het punt om ongeslagen kampioen te worden in de eerste klasse. Hiervoor moet in de aankomende wedstrijd op Urk minimaal een punt worden behaald. Als dit lukt, zal het team promoveren naar de vierde divisie.

Met de beker al in handen en de kampioenstitel binnen bereik, kan WVV 023 dit seizoen afsluiten met de dubbel, een uitzonderlijke prestatie die het talent en de toewijding van het team onderstreept.

Jouw (sport)nieuws ook op OldambtNu.nl? Mail naar pers-berichten@oldambtnu.nl.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button