Sport

Avond4Daagse Winschoten volg je deze week bij OldambtNu.nl

- advertentie -

Winschoten – Deze week staat de nieuwswebsite OldambtNu.nl volledig in het teken van de Avond4Daagse Winschoten. Dit grootste loopevenement in Groningen vindt dit jaar voor de 76e keer plaats en belooft weer een spektakel te worden.

- advertentie -

Van dinsdag tot en met vrijdag brengen wij uitgebreid verslag van alle activiteiten en festiviteiten rondom de Avond4Daagse. Wat kun je de komende dagen verwachten op OldambtNu.nl?

Elke ochtend de route van de avond
Om ervoor te zorgen dat je altijd goed voorbereid op pad gaat, plaatsen wij elke ochtend de route van die avond. Zo kun je de route alvast digitaal volgen en je voorbereiden op de wandeling.

Dagelijks foto’s en een video van de vorige avond
Voor degenen die de sfeer van de avond ervoor nog even willen herbeleven of gewoon nieuwsgierig zijn naar hoe het was, plaatsen wij elke dag een fotoreportage van de vorige avond. Zo mis je niets van het evenement.

Interviews met vrijwilligers
In samenwerking met SV Bovenburen, de organisator van het evenement, brengen wij je ook inspirerende interviews met de vrijwilligers die dagelijks klaar staan om de Avond4Daagse tot een succes te maken. Ontdek de verhalen en drijfveren van deze onmisbare krachten achter het evenement.

Grootse afsluiting met livestream
Vrijdag pakken we groots uit! Mocht je niet langs de route kunnen staan doordat je bijvoorbeeld moet werken, geen zorgen. Volg onze livestream vanuit het gemeentehuis in Winschoten, waar we de gehele optocht in beeld brengen. Zo hoef je niets te missen van de feestelijke afsluiting van de Avond4Daagse. Daarnaast maken we een uitgebreide fotoserie en een videoverslag.

- advertentie -

Kortom, deze week lees je alles over de Avond4Daagse Winschoten bij OldambtNu.nl. Blijf op de hoogte van de laatste updates, geniet van de prachtige foto’s en volg de optocht live. We wensen alle deelnemers veel succes en vooral veel wandelplezier!

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button