Cultuur

Expositie Ida Haan in Mondzorgcentrum Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Kunstschilderes Ida Haan maakt tijdens haar werkproces gebruik van structuren, vormen en dikke lagen acrylverf. Dit is te zien in de recente werken van haar hand die van juni tot en met oktober te zien zijn in Mondzorgcentrum Winschoten, hartje Oldambt.

- advertentie -

Daarnaast vindt ze het leuk om te experimenteren met andere materialen zoals houtskool, linosnede en bladgoud. In de onlangs verbouwde tandartspraktijk hangen circa 20 schilderijen.

“Mij vond je vroeger zelden of nooit zonder potlood of stift in mijn hand. Later verruilde ik deze in voor een penseel. Mijn werken zijn nooit hetzelfde en ik probeer vaak iets nieuws uit. Het is maar net waardoor ik geïnspireerd raak of in wat voor periode ik zit. Met verloop van de tijd verandert mijn stijl maar ik blijf gelukkig met een penseel in mijn hand.” zegt ze.

Foto: ingezonden

Ida gaat van haar hobby haar werk maken. Zij en haar man hebben onlangs een woonboerderijtje in Scheemda gekocht welke zij gaandeweg zullen gaan omtoveren in een woonhuis met B&B en atelier.

Naast het starten van een B&B wil Ida graag een atelier beginnen waar mensen een workshop schilderen kunnen volgen. Het is Ida’s droom om haar passie voor schilderen met anderen te kunnen delen.

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button