Incidenten

Duif gered uit hekwerk bij Kinderboerderij in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Dinsdag aan het einde van de middag heeft een oplettende voorbijganger alarm geslagen nadat hij een duif in nood ontdekte bij de kinderboerderij aan de Bovenburen in Winschoten. De vogel zat klem tussen het hekwerk en een waterbak, wat de aandacht trok van de voorbijganger die vervolgens de brandweer inschakelde.

- advertentie -

De brandweer arriveerde snel ter plaatse. Via ladders wisten zij over het hekwerk te klimmen om bij de vastzittende duif te komen. Met zorg en precisie maakten zij ruimte in het hekwerk en bevrijdden de duif.

Na een korte inspectie werd de vogel weer in vrijheid vrijgelaten, klaar om zijn weg te vervolgen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button