Cultuur

F2DC Still Going Strong: Trots MEGA Trots!

- advertentie -

Winschoten- De F2 Dance Company (F2DC) heeft wederom laten zien waarom zij zich met recht de showdansschool van Oldambt mag noemen. Afgelopen weekend vond de spectaculaire show ”F2DC Airlines” plaats in Cultuurhuis De Klinker in Winschoten, waarin ruim 700 bezoekers in twee shows werden meegenomen op een reis langs tien wereldsteden.

- advertentie -

Het was een adembenemende ervaring die het publiek liet lachen, huilen, genieten en stralen. Met passie, puurheid, rauwheid en vuur bracht F2DC een unieke dansvoorstelling op de planken.

Trots
“Trots op onze dansers, trots op onze show, trots op onze docenten, trots op onze vrijwilligers, trots op mijn man en ontzettend trots op mezelf! Trots op F2DC ‘mijn kindje'” aldus een euforische Frank Ferdinand, de drijvende kracht achter de dansschool.

“De show kende een enorm succes van 110 dansers, die in slechts vier maanden tijd samen met het creatieve team eigen choreografieën, zelfgemaakte kostuums, lichtplannen, decorstukken en beeldmateriaal creëerden. Iedereen van jong tot oud, groot en klein stond te stralen op het podium”, Aldus Ferdinand.

Frank Ferdinand bedankt alle betrokkenen voor hun inzet en toewijding. “Bedankt allemaal, bedankt hoe jullie samen mijn unieke creatieve brein hebben ontcijferd tot deze magische show!”

”Alleen maar liefde!” voegde hij eraan toe met een hartverwarmende glimlach. Met dit overweldigende succes is de kans groot dat F2DC volgend jaar opnieuw een schitterende show zal neerzetten.

- advertentie -

 

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button