Incidenten

Gaslek in Winschoten snel onder controle gebracht

- advertentie -

Winschoten – Vrijdagmorgen net iets voor 12.00 uur werd een gaslekkage binnen gemeld bij een pand aan de Heemskerkstraat in Winschoten. Brandweer Winschoten reageerde snel en was snel ter plaatse om de situatie te beoordelen en te beveiligen.

- advertentie -

Bij aankomst zette de brandweer de omgeving ruim af. De parkeerplaats achter cultureel centrum De Klinker werd eveneens afgesloten voor alle verkeer, dit zorgde ook voor hinder bij de supermarkten. Terwijl de brandweer metingen verrichtte om de omvang van het lek vast te stellen, werd netwerkbeheerder Enexis ingeschakeld om het lek te dichten.

Na grondige inspectie en het nodige herstelwerk door de medewerkers van Enexis, werd het lek veilig gedicht.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button