Economie

Nieuwe samenwerking Voipzo x Bright Access

- advertentie -

Winschoten – Sinds de oprichting in 2018 is Voipzo voortdurend bezig geweest om de connectiviteit voor zakelijke klanten in Winschoten en Stadskanaal te verbeteren. “Gezien de snelle groei van ons bedrijf zijn we actief op zoek naar nieuwe medewerkers die ons kunnen helpen deze expansie te ondersteunen. Onze groei heeft ook geleid tot nieuwe partnerships.” laat Martin Kok, mede-eigenaar van Voipzo. weten.

- advertentie -

Kok: “Recentelijk hebben we een belangrijke samenwerking aangegaan met Bright Access. We zijn enthousiast om te melden dat deze samenwerking lokale ondernemingen zal voorzien van snel en stabiel internet door middel van geavanceerd glasvezelnetwerk van Bright Access.”

“Deze nieuwe samenwerking met Bright Access is een strategische stap waarmee we de kwaliteit van onze dienstverlening kunnen verhogen. Het combineert onze lokale expertise met geavanceerde technologie, en zorgt voor verbeterde connectiviteit voor de bedrijven in Winschoten,” aldus Martin.

“We zijn begonnen met het benaderen van plaatselijke bedrijven en hebben al enkele contracten afgesloten. De reacties zijn overwegend positief, wat wijst op een succesvolle toekomstige uitbreiding van ons glasvezelnetwerk.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button