Sport

MO16 van Hockeyclub HCW te Winschoten ongeslagen kampioen

- advertentie -

Winschoten – Het MO16-team van Hockeyclub HCW heeft afgelopen zaterdag geschiedenis geschreven door ongeslagen kampioen te worden. In een zenuwslopende uitwedstrijd tegen Hoogeveen was een gelijkspel voldoende om de kampioenschaal in de wacht te slepen.

- advertentie -

De wedstrijd in Hoogeveen was van begin tot eind spannend. Beide teams vochten hard voor elke bal, en de spanning was om te snijden. Uiteindelijk wist HCW een gelijkspel van 2-2 te behalen, wat genoeg was om de kampioenstitel veilig te stellen.

Met deze prestatie heeft het MO16-team niet alleen de kampioenschaal verdiend, maar ook hun indrukwekkende seizoen zonder nederlagen bekroond. Het team, onder leiding van coaches Peter Hazelaar en Vincent Kral heeft laten zien wat er mogelijk is met hard werken, teamgeest en doorzettingsvermogen.

“We zijn ontzettend trots op onze speelsters,” zei coach Peter Hazelaar na afloop van de wedstrijd. “Ze hebben het hele seizoen keihard gewerkt en dit is een prachtige beloning voor al hun inspanningen. We willen ook de supporters bedanken die ons het hele seizoen gesteund hebben.”

De kampioenstitel werd dan ook uitgebreid gevierd en het bleef nog lang onrustig bij het clubhuis van HCW.

Jouw (sport)nieuws ook op OldambtNu.nl? Mail naar pers-berichten@oldambtnu.nl.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button