Incidenten

Schoorsteenbrand in Beerta snel onder controle gebracht door brandweer

- advertentie -

Beerta – Maandag aan het einde van de middag werd de brandweer opgeroepen voor een brand bij een woning aan de Veenweg in Beerta. Het betrof een schoorsteenbrand die rond 17:05 uur werd gemeld. De brandweer van Finsterwolde en de hoogwerker uit Winschoten kwamen snel ter plaatse om de situatie onder controle te krijgen.

- advertentie -

Bij aankomst constateerden de brandweerlieden rookontwikkeling in en om de schoorsteen. Met behulp van de hoogwerker werd de schoorsteen grondig geïnspecteerd. Na een uitgebreide nacontrole bleek dat de brand volledig geblust was en verdere schade aan de woning kon worden voorkomen.

De bewoners van het huis kwamen met de schrik vrij.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button