Algemeen

SOB Winschoten haalt eerste €1.000 op voor renovatie van toiletgroep

- advertentie -

Winschoten  – Stichting Oud Brandweermateriaal Winschoten is verheugd om aan te kondigen dat de eerste €1.000 is opgehaald in onze crowdfundingscampagne voor de renovatie van onze toiletgroep. Deze belangrijke mijlpaal brengt SOB een stap dichter bij het uiteindelijke doel van €5.000, waarmee de stichting de sanitaire voorzieningen kan verbeteren voor al haar bezoekers.

- advertentie -

De renovatie van de toiletgroep is essentieel om een veilige en hygiënische omgeving te bieden voor iedereen die de stichting bezoekt. Met de opgehaalde fondsen willen ze de huidige toiletgroep volledig moderniseren, wat betekent dat niet alleen de sanitaire voorzieningen zelf vernieuwd zullen worden, maar ook de toegankelijkheid en duurzaamheid zullen verbeteren.

De eerste €1.000 is een geweldige start, maar SOB is er nog niet. Ze hebben de steun van de gemeenschap hard nodig om het volledige bedrag van €5.000 te bereiken. Daarom doen ze een beroep op iedereen die hen wil helpen om dit doel te verwezenlijken. Elke bijdrage, groot of klein, brengt de stichting dichter bij de voltooiing van dit belangrijke project.

Foto: Frans Stegeman/ OldambtNu.nl (archief)

“We zijn ontzettend dankbaar voor de steun die we tot nu toe hebben ontvangen,” zegt Dick Zwart, voorzitter van Stichting Oud Brandweermateriaal Winschoten. “Het is hartverwarmend om te zien hoe de gemeenschap samenkomt om ons te helpen. Met deze renovatie willen we een prettige en hygiënische plek creëren voor iedereen die onze stichting bezoekt.

Meer informatie over hoe u kunt doneren is te vinden op de website.

Over Stichting Oud Brandweermateriaal Winschoten
Stichting Oud Brandweermateriaal Winschoten zet zich in voor het behoud en de presentatie van
historische brandweervoertuigen en -materialen. Door middel van diverse programma’s en activiteiten streeft de stichting ernaar om het brandweerhistorisch erfgoed te behouden en te delen met het publiek. De stichting is afhankelijk van de genereuze steun van donateurs en vrijwilligers om hun missie voort te zetten en uit te breiden.

- advertentie -

Lees meer:
– Stichting Oud Brandweermateriaal (SOB) verkeert in hoge nood

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button