Sport

AB Dance triomfeert op Noord-Nederlandse en Nederlandse kampioenschappen

- advertentie -

Winschoten – AB Dance van AB Sport Winschoten, onder leiding van Tanja Mejeur, heeft indrukwekkende prestaties neergezet tijdens de Noord-Nederlandse Kampioenschappen (NNKS) en de Nederlandse Kampioenschappen (Soneo) in de categorie streetdance/hiphop.

- advertentie -

Tijdens de NNKS wisten maar liefst drie teams van AB Dance een 1e plaats te behalen. Teams Ienie Mienie, Jackson en Motor Crew mogen zich nu Noord-Nederlands kampioen noemen. Daarnaast behaalde het team Ultimate Dance Mix een verdienstelijke 4e plaats.

De successen bleven niet beperkt tot het Noord-Nederlandse podium. Afgelopen zondag, tijdens de Nederlandse Kampioenschappen van Soneo, kroonde Dance Mix zich tot Nederlands kampioen en wonnen ze ook de beker voor de beste opkomst. Het team Jackson behaalde een indrukwekkende 2e plaats, terwijl Motor Crew een sterke 4e plaats veroverde.

Het dansseizoen van AB Dance is nog niet voorbij. Op 29 juni zullen ze opnieuw de wedstrijdvloer betreden tijdens de danswedstrijd van LDC in de Klinker. Met hun recente successen is de verwachting hooggespannen voor deze laatste competitie van het seizoen.

Tanja Mejeur, de bevlogen coach van AB Dance, is enorm trots op haar teams. “Deze resultaten zijn een bewijs van de harde inzet en toewijding van onze dansers. We kijken ernaar uit om onze prestaties voort te zetten en het dansplezier te delen met ons publiek,” aldus Mejeur.

Jouw (sport)nieuws ook op OldambtNu.nl? Mail naar pers-berichten@oldambtnu.nl.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button