Sport

Hulpverlenerstoernooi (voetbal) wederom een succes

- advertentie -

Oude Pekela – Afgelopen zaterdag vond het jaarlijkse Hulpverleningstoernooi plaats in Oude Pekela. Ondanks de afwisselende weersomstandigheden bleek het evenement wederom een groot succes. De wedstrijden werden gehouden op het hoofdveld van V.V. Noordster, waar enthousiaste deelnemers en toeschouwers bijeenkwamen.

- advertentie -

Het toernooi, dat jaarlijks georganiseerd wordt, heeft als doel de banden tussen hulpverleners te versterken. Waar in voorgaande edities ook de politie en gemeente Oldambt deelnamen, werd dit jaar het veld gevuld door drie brandweerploegen en twee teams van de ambulancedienst. Deze editie kenmerkte zich door spannende, gezellige en sportieve wedstrijden, waarbij de teams elkaar uitdaagden op het veld.

De overwinning ging naar de Brandweer Pekela, die met hun sterke teamwork en vastberadenheid de eerste plaats wisten te bemachtigen. Team 2 van de ambulancedienst eindigde op een welverdiende tweede plek, terwijl Brandweer Finsterwolde de derde plaats wist te veroveren.

De einduitslag van het toernooi is als volgt:
1. Brandweer Pekela
2. Ambulancedienst (team 2)
3. Brandweer Finsterwolde
4. Brandweer Winschoten
5. Ambulancedienst (team 1)

De organisatie kijkt terug op een geslaagde dag en bedankt alle deelnemers en toeschouwers voor hun enthousiasme en inzet. Volgend jaar zal het toernooi opnieuw plaatsvinden, met hopelijk net zo’n grote opkomst en sportiviteit als dit jaar.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button