Algemeen

Oogstwold deelnemer aan de VOORbeeld verkiezing

- advertentie -

Oostwold – Duurzaam en gastronomisch initiatief Oogstwold in Oostwold doet mee aan de VOORbeeld verkiezing van 2024. VOOR geeft jaarlijks 10% van haar volledige omzet aan projecten waar de wereld mooier van wordt. Het thema van VOORbeeld-verkiezing 2024 is: ‘VOOR een groene  samenleving’. Een groene samenleving is van levensbelang voor mens en dier. Uit onderzoek blijkt dat mensen in een groene leefomgeving gelukkiger en gezonder zijn.

- advertentie -

Met het thema groene samenleving willen ze bijdragen aan een groene, regeneratieve en klimaat neutrale economie die een positieve impact heeft op mens, dier en omgeving. Aan deze verkiezing doen projecten mee die een positieve, groene impact hebben op de samenleving en op mensen en organisaties.  Initiatieven die inspireren, VOORbeelden van maatschappelijke vernieuwing, van lef, van positief denken en van gewoon doen.

Oogstwold
Oogstwold is een gastronomisch voedselbos. Chef Jorik en gastvrouw Bauke geven rondleidingen en bereiden verschillende producten uit het bos. Daarnaast verzorgen ze diners op (pop-up) locaties en geven ze workshops en trainingen. Oogstwold doet mee aan de VOORbeeld verkiezing om zo kans te maken op een mooi bedrag waarmee de droom van de een professionele keuken en een restaurant aan de rand van het voedselbos werkelijkheid wordt. Op die manier kunnen ze meer mensen kennis te laten maken met toekomstbestendige gastronomie. Ze geloven in een positieve aanpak van duurzaamheid door meer leven in de bodem toe te voegen, meer diversiteit te creëren en daarvan heerlijk te eten en te genieten.

Een boom voor elke 50 stemmen
Ben jij ook VOOR Oogstwold stem dan op dit prachtige project. Oogstwold plant voor iedere 50 stemmen een struik of boom, ongeacht of ze winnen. Dus jouw stem heeft sowieso een positieve groene impact!

Stemmen
Stemmen kan nog tot en met maandag 17 juni via de website van VOOR https://www.voor.nl/voorbeeld-projecten/2024. Meer informatie en achtergronden zijn te vinden op de website van Oogstwold (www.oogstwold.nl)

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button