Incidenten

Ongeval op de N33 zorgt voor file

- advertentie -

Zuidbroek – Maandagmiddag in de avondspits heeft zich op de N33, vanaf knooppunt Zuidbroek richting Veendam, een ongeluk voorgedaan tussen een vrachtwagen en een personenauto. De hulpdiensten waren snel ter plaatse, de oorzaak van het ongeval is nog niet bekend.

- advertentie -

Het ongeluk gebeurde rond 16.15 uur, waardoor er op beide rijstroken een flinke file ontstond. Automobilisten worden geadviseerd om alternatieve routes te nemen en rekening te houden met extra reistijd.

De bergingswerkzaamheden zijn in volle gang, maar het is nog onduidelijk hoelang de vertraging zal duren. Voorlopig blijft de verkeerssituatie op de N33 richting Veendam verstoord, er is één rijstrook beschikbaar.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button