Incidenten

Nieuwe beelden explosies en schietincidenten Oost-Groningen in Opsporing Gezocht

- advertentie -

Oude Pekela/Winschoten – In de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 18 juni worden nieuwe beelden getoond van een reeks schietincidenten die plaatsvonden op 10, 12 en 13 juli in Oude Pekela en Winschoten. De politie hoopt met deze beelden belangrijke nieuwe informatie te verkrijgen die kan leiden tot de oplossing van deze zaken.

- advertentie -

De incidenten vonden plaats op verschillende locaties in de regio. Op 10 en 12 juli werden schoten gelost in de Veerstraat en Feiko Clockstraat in Oude Pekela. Op 13 juli was het raak op het Marktplein in Winschoten. De schietpartijen hebben veel onrust veroorzaakt onder de bewoners.

Tijdens de uitzending zullen beelden getoond worden van voor, tijdens en na de schietincidenten. De politie roept iedereen die iets verdachts heeft gezien of waardevolle informatie heeft, op om zich (anoniem) te melden.

“De beelden kunnen cruciaal zijn voor het oplossen van deze ernstige misdrijven,” aldus de politie. “We vragen het publiek om dinsdagavond te kijken en alle informatie, hoe klein ook, met ons te delen.”

Opsporing Verzocht is te zien op dinsdag 18 juni vanaf 20:26 uur op NPO2.

Getuigen
Voor meer informatie of om tips door te geven, kunnen mensen ook terecht op de website van Opsporing Verzocht of contact opnemen met de politie via het gratis telefoonnummer 0800-6070.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button