Op stap

Fotoserie: Nachtrit RT41 zorgt voor unieke auto’s in het Oldambt

- advertentie -

Winschoten – Zaterdag 22 juni vond de 10e Oldambtster Nachtrit plaats, een puzzelrit georganiseerd door serviceclub Round Table 41 Winschoten met als thema ‘Where cars meet planes’.

- advertentie -

Oldtimers, youngtimers, cabrio’s en andere bijzondere auto’s verzamelden zich eind van de middag op het Klinkerplein. In de Koperen Kees konden de deelnemers zich aanmelden en ontvingen ze de routes. Gedreven rijders begonnen direct de ideale route uit te stippelen. Na de briefing stapte iedereen in de auto en vanaf 17.00u vertrokken de equipes één voor één.

De route ging door het Oldambt en Westerwolde. Onderweg moesten de deelnemers cijfers en letters verzamelen, controleposten aandoen en dat alles in het juiste tempo. Terug in het Oldambt lag de finish in Oostwold op het vliegveld. De afsluiting van de rit was een gezellige barbecue waarbij uitgebreid werd nagepraat over het geslaagde evenement.

De nachtrit jubileum editie van RT41 Winschoten bracht geld op voor een goed doel, deze keer Stichting Kindervakantiekamp Winschoten.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button