Algemeen

Dit weekend: Kloosterpop in Scheemda met onder andere DJ La Fuente

- advertentie -

Heiligerlee – Dit weekend barst het weer los: het jaarlijkse Kloosterpop, voorheen bekend als de Feest4Daagse, wordt opnieuw georganiseerd door het Feestcomité de Kloosterboertjes.

- advertentie -

Dit festival, dat maar liefst 4 dagen duurt, staat op het punt om Heiligerlee weer in vuur en vlam te zetten. Met de nieuwe naam Kloosterpop hoopt het Feestcomité De Kloosterboertjes nieuw leven in te blazen in dit geliefde evenement.

Op donderdag 27 juni trapt de festiviteit af met de traditionele bingo, gevolgd door veel activiteiten voor jong en oud. Waaronder een fietstocht op de zaterdag en op zondag staat er een spannend volleybaltoernooi op het programma.

Vrijdagavond: Kloosterpop Festival
Na het succes van voorgaande jaren staat ook dit jaar het Kloosterpop – Festival op het programma. Het feestcomité heeft maar liefst 7 fantastische bands uitgenodigd die op vrijdagavond 29 juni op 2 verschillende podia zullen optreden. Elke 50 minuten betreedt een nieuwe band het podium. “We hopen dat er opnieuw een gezellige festivalsfeer ontstaat en dat de bezoekers volop kunnen genieten van de diverse muziekgenres die voorbij zullen komen”, laten ze weten.

De line-up bestaat uit: Ladies Only, Mama Maffia, Jammah Tammah Groove Express, De Pompers, DareDevils, The One and Only’s en als kers op de taart zal DJ La Fuente het Kloosterpop festival spectaculair afsluiten.

(lees verder onder de foto)

- advertentie -

- advertentie - 

Zaterdagavond: Kloosterpop Feestavond
Millstreet Live on Stage. Deze band staat garant voor de beste Pop, Rock, Dance en Party Hits Live on stage. “Entertainment to the Max!!” is hun motto. Met hun spetterende show, constant vernieuwend en voorzien van het beste op het gebied van licht, geluid en special effects, laten ze het publiek uitgeput maar met een grote glimlach huiswaarts keren.

Tussendoor zullen optredens plaatsvinden van niemand minder dan de bekende Grunnfluencer TikTok Tammo en een van Nederlands meest geliefde volkszangeressen, Samantha Steenwijk. Hierdoor blijft het feest non-stop doorgaan. De avond begint met DJ Quintin, die de sfeer alvast opwarmt voordat het echte feest losbarst.

Dit belooft een waar spektakel te worden!

Tickets
De tickets zijn eenvoudig te bestellen via www.kloosterpop.nl, waar je ook het volledige programma kunt vinden. Daarnaast zijn kaarten binnenkort verkrijgbaar bij Dierenspeciaalzaak Buze in Heiligerlee.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button