Algemeen

Kermis te vinden op het Marktplein tijdens Zomerfestival Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Tijdens het Zomerfestival in Winschoten keert ook de jaarlijkse kermis terug naar het stadscentrum. Dit evenement zal plaatsvinden op een gedeelte van het Marktplein en belooft weer veel plezier voor jong en oud.

- advertentie -

De kermis opent haar deuren op woensdag 3 juli. Zowel op woensdag als donderdag zijn de attracties en kraampjes te bezoeken van 14.00 tot 23.00 uur.

Een bijzonder hoogtepunt dit jaar is wederom de Nacht van Winschoten, waarbij de kermis uitzonderlijk lang geopend blijft. Op deze feestelijke nacht kunnen bezoekers van 14.00 tot maar liefst 04.00 uur genieten van alle attracties, spelletjes en lekkernijen.

Op zaterdag gaan de festiviteiten verder en is de kermis geopend van 14.00 tot 02.00 uur. De laatste dag om van de kermis te genieten is zondag, wanneer de kermis haar deuren opent van 14.00 tot 21.00 uur.

Mis dit jaarlijkse evenement niet en beleef vier dagen vol plezier en avontuur op de kermis tijdens het Zomerfestival in Winschoten!

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button